Woningaanbod  /  Stavoren  /  De Hellingh 20, Stavoren
te koop
De Hellingh 20, Stavoren
€ 97.500 k.k.
"Een unieke combinatie van een ligplaats van ca. 20x6m, een berging/dagverblijf met vliering en een eigen parkeerplaats"

Een unieke combinatie van een ligplaats van ca. 20x6m, een berging/dagverblijf (ca. 12m2) met vliering en een eigen parkeerplaats gelegen aan de noordzijde van plan Woonwaterrijk in de stadshaven. Volledige omschrijving

Type Woning LIGPLAATS MET BERGING EN PARKEERPLAATS
Extra's VOORZIEN VAN WATER EN STROOM Bouwjaar 2018
Ligging AAN STADSHAVEN

Kijk in de straat en op de kaart

Plattegrond

Splitsingstekening
Kadastrale kaart

Omschrijving

Een unieke combinatie van een ligplaats van ca. 20x6m, een berging/dagverblijf (ca. 12m2) met vliering en een eigen parkeerplaats gelegen aan de noordzijde van plan Woonwaterrijk in de stadshaven.

De berging van ca. 4.75m x 2.75m is voorzien van water en stroom en kan worden uitgebreid met een douche en wc en is toegankelijk via dubbele deuren met glas. Er is een trap met toegang tot de vliering. De berging is thans samengevoegd met nr. 19, de huidige eigenaar zal zorg dragen voor een scheidingswand en het verwijderen van de keukeninrichting. De berging wordt leeg opgeleverd, met uitzondering van de vinyl vloerbedekking.

Er is één parkeerplaats voor een auto naast de berging gesitueerd.

De ligplaats is ca. 20x6m (inclusief aanlegsteiger), is voorzien van walstroom, een zwemtrap en een gezamenlijke aanlegsteiger. De waterbodem ligt op ca. 2,72 -/- NAP, met een aanlegdiepte van ca. 2,20 meter bij een normaal waterniveau. De ligplaats ligt achter een brug, waarvan u een sleutel ontvangt, zodat u zelf uw vertrek- en aankomsttijden kunt regelen.

Het geheel maakt onderdeel uit van de VVE Stadshaven de Hellingh 1-32 te Stavoren, momenteel is de bijdrage € 175,= per jaar. Het eigendom omvat 1/32e aandeel in de gemeenschap alsmede een 1/54e aandeel in het mandelige perceel water. Een eigenaar dient het eigendom zelf te verzekeren.

De berging mag uitsluitend voor opslag en dagrecreatie worden gebruikt en is niet bestemd als recreatiewoning voor dag- en nachtverblijf. Toestemming voor de, niet verankerde, gezamenlijke aanlegsteiger is/wordt door de huidige eigenaar aangevraagd. Het kleurschema voor de buitenzijde van de berging is vastgelegd.

Heeft u belangstelling voor de ligplaats?

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze medewerkers.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 97.500 k.k.
Aanvaarding in overleg
Aanmelding in verkoop genomen
Conditie kosten koper

Bouw

Bouwvorm Bestaande bouw
Bouwjaar 2018
Soort dak zadeldak met pannen gedekt

Kadastrale Gegevens

STAVOREN C 458 A20
Eigendomssituatie Appartementsrecht

Buitenruimte

Ligging Aan vaarwater
Achterom Ja

Bergruimte

Schuur/Berging Vrijstaand hout
Voorzieningen Elektra, stromend water
Soort Garage Parkeerplaats

AFSPRAAK MAKEN