Bedrijfspanden  /  Sneek  /  Grootzand 38, Sneek
te koop
Grootzand 38, Sneek
€ 575.000 k.k.
" Ruim woon-/winkelpand in verhuurde staat met zelfstandige bovenwoning gelegen in het hartje van het historische centrum "

Aan de zonnige kant van het Grootzand, aan de gracht staat op een prima zichtlocatie dit karakteristieke WOON-/WINKELPAND in verhuurde staat, gelegen in het hartje van het historische stadscentrum van Sneek. Het betreft hier een royale WINKELRUIMTE (VVO totaal ca. 220 m2) op de begane grond met magazijn (VVO ca. 100 m2) en een ruime sfeervolle zelfstandige BOVENWONING (woonoppervlak ca. 100 m2) met dakterras, berging op de begane grond en steeg van en naar de Singel. Volledige omschrijving

Type WOON-/WINKELPAND Vloeroppervlak 320m² Perceeloppervlakte 404m²
Extra's IN VERHUURDE STAAT Bouwjaar 1880
Ligging IN STADSCENTRUM

Plattegrond

kadastrale kaart

Omschrijving

Aan de zonnige kant van het Grootzand, aan de gracht staat op een prima zichtlocatie dit karakteristieke WOON-/WINKELPAND in verhuurde staat, gelegen in het hartje van het historische stadscentrum van Sneek. Het betreft hier een royale WINKELRUIMTE (VVO totaal ca. 220 m2) op de begane grond met magazijn (VVO ca. 100 m2) en een ruime sfeervolle zelfstandige BOVENWONING (woonoppervlak ca. 100 m2) met dakterras, berging op de begane grond en steeg van en naar de Singel. Het Grootzand is een drukke wandelroute van de parkeergarage Boschplein naar het centrum. Betaald parkeren in de nabijheid.

INDELING:
Begane grond: totaal VVO ca. 320 m2
Winkel-/verkoopruimte (VVO van ca. 220 m2), frontbreedte 7m. met twee etalages en een magazijn VVO ca. 100 m2.

BOVENWONING: woonoppervlak ca. 100 m2
Indeling:
Begane grond: De woning heeft zijn ingang aan de Singel en via steeg komt men op een binnenplaats waar de buitentrap is naar het dakterras en de ingang van de woning. De berging is bij de binnenplaats.
Verdieping: Gang, woonkamer (ca. 55 m2), luxe keuken (ca. 9 m2) met inbouwapparatuur, bijkeuken met plaats huishoudelijke apparatuur, modern ingerichte geheel betegelde douche met hangtoilet en wastafel, 2 slaapkamers. Hierboven: Grote zolderruimte.

Info:

De bovenwoning is in 2008 geheel verbouwd en gemoderniseerd. Het totale bedrijfspand met bovenwoning wordt in verhuurde staat aangeboden. De winkel is verhuurd aan Baby planet en de bovenwoning aan een particulier. Eigen grond 404m2 en 3/10 onverdeeld aandeel in de voor het pand gelegen stoep.

Bezichtiging uitsluitend via de makelaar.

Wilt u dit woon-/winkelpand bezichtigen ?

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze medewerkers.

Kenmerken

Overdracht

Aanmelding in verkoop genomen
Prijsvoorvoegsel vraagprijs
Koopsom (excl. BTW) € 575.000 k.k.
Conditie kosten koper
BTW van toepassing nee
Aanvaarding in overleg

Bouw

Bestemming winkelruimte
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Afstand tot snelwegafrit op minder dan 500m
Afstand tot N.S. Station op 1000m tot 1500m
Afstand tot winkelvoorziening op minder dan 500m
Bouwvorm bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Verkoopoppervlakte 320
Frontbreedte 700

AFSPRAAK MAKEN