Bedrijfspanden  /  Sneek  /  Peperstraat 3, Sneek
te koop
Peperstraat 3, Sneek
€ 325.000,= k.k.
"Representatief woon-/winkelpand gelegen in de gezellige Peperstraat direct bij het Schaapmarktplein en de Markstraat in hartje Sneek"

Middenin het kernwinkelgebied hartje Sneek staat in de gezellige Peperstraat dit woon-/winkelpand met een vvo van ca. 130m2 op de begane grond. De Peperstraat is verbindingsstraat tussen de Marktstraat (o.a. horeca) en het drukke Schaapmarktplein. Op de 1e verdieping bevinden zich een 4 tal compleet ingerichte behandelkamers voor vb. een schoonheidssalon of pedicure, deze is via de steeg met eigen ingang bereikbaar. Met aanpassingen/verbouw is hier eventueel de mogelijkheid voor één grote of twee kleinere bovenwoningen aanwezig. Volledige omschrijving

Type WOON-/WINKELPAND Perceeloppervlakte 272m²
Extra's BELEGGINGSOBJECT Bouwjaar 1895
Ligging IN STADSCENTRUM

Kijk in de straat en op de kaart

Omschrijving

BELEGGINGSOBJECT. Middenin het kernwinkelgebied hartje Sneek staat in de gezellige Peperstraat dit woon-/winkelpand met een vvo van ca. 130m2 op de begane grond. De Peperstraat is verbindingsstraat tussen de Marktstraat (o.a. horeca) en het drukke Schaapmarktplein. Op de 1e verdieping bevinden zich een 4 tal compleet ingerichte behandelkamers voor vb. een schoonheidssalon of pedicure, deze is via de steeg met eigen ingang bereikbaar. Met aanpassingen/verbouw is hier eventueel de mogelijkheid voor één grote of twee kleinere bovenwoningen aanwezig.

Het gehele pand is vanaf februari 2021 verhuurd. Informatie over de huuropbrengst beschikbaar via de makelaar.

BESTEMMING:

Volgens het bestemmingsplan en de blokzijde zou de mogelijkheid er zijn voor een hotel/restaurant/horeca dagzaak; kantoor; detailhandel/dienstverlening en wonen. Mogelijk gebruik in overleg en vergunning aan te vragen via de gemeente Súdwest-Fryslân.

Indeling:
Begane grond: (VVO ca. 130m2)
Glazen pui met frontbreedte van ca. 5.50m, volledig betegelde vloer, systeemplafonds met inbouwspots. Moderne wc met fonteintje en betegelde ruimte t.b.v. een wasmachine. Garderobe. Kitchenette. Aan de achterzijde tuindeuren naar een binnentuin. De CV-ruimte is bereikbaar via de steeg.

1e verdieping:
(VVO ca. 95m2)
Hal met gemeenschappelijke douche, toilet en ruimte t.b.v. een solarium. Kamer I (voorzijde, VVO ca. 29m2) met wastafel en eigen douche. Gang. Kamer II (VVO ca. 11m2, met keukenblok). Kamer III (VVO ca. 11m2, met keukenblok). Kamer IV (VVO ca. 18m2, met keukenblok). De kamers zijn voorzien van airco, laminaatvloer en systeemplafond met inbouwspots.

2e verdieping:

Overloop met brede dakkapel. Slaapkamer en grote bergzolder. Eventueel extra slaapkamers mogelijk.

Bezichtiging uitsluitend via de makelaar.

Wilt u dit woon-/winkelpand bezichtigen?

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze medewerkers.

Kenmerken

Overdracht

Aanmelding in verkoop genomen
Prijsvoorvoegsel vraagprijs
Koopsom (excl. BTW) € 325.000,= k.k.
Conditie kosten koper

Bouw

Bestemming winkelruimte
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten redelijk
Afstand tot snelwegafrit op 1000m tot 1500m
Afstand tot N.S. Station op 1000m tot 1500m
Afstand tot winkelvoorziening op minder dan 500m
Bouwjaar 1895
Bouwvorm bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Verkoopoppervlakte 130m2
Frontbreedte 550cm

AFSPRAAK MAKEN