Bedrijfspanden  /  Sneek  /  Peperstraat 5, Sneek
verkocht
Peperstraat 5, Sneek
€ 245.000 KK
"Karakteristiek winkelpand (ca. 1895) met ruime stadstuin, uitbreidingsmogelijkheden en mogelijkheid voor bovenwoning"

Middenin het kernwinkelgebied hartje Sneek staat in de gezellige Peperstraat dit karakteristieke winkelpand (ca. 1895) met ruime stadstuin (ca. 22x6m), uitbreidingsmogelijkheden aan de achterzijde en mogelijkheid voor een bovenwoning. De Peperstraat is de winkelstraat in de route tussen het drukke Schaapmarktplein en de Marktstraat, met o.a. horeca en terrassen. Betaald parkeren in de nabijheid. Volledige omschrijving

Brochure Downloaden
Type WINKELPAND Vloeroppervlak 150m² Perceeloppervlakte 254m²
Bouwjaar 1895
Ligging IN STADSCENTRUM

Plattegrond

Plattegrond begane grond
Plattegrond 1e verdieping
Kadastrale kaart

Omschrijving

Middenin het kernwinkelgebied hartje Sneek staat in de gezellige Peperstraat dit karakteristieke winkelpand (ca. 1895) met ruime stadstuin (ca. 22x6m), uitbreidingsmogelijkheden aan de achterzijde en mogelijkheid voor een bovenwoning. De Peperstraat is de winkelstraat in de route tussen het drukke Schaapmarktplein en de Marktstraat, met o.a. horeca en terrassen. Betaald parkeren in de nabijheid.

Bestemming:
Het pand is gebruikt als winkel op de begane grond met opslag op de 1e verdieping. Volgens het bestemmingsplan en de blokzijde zou tevens de mogelijkheid er zijn voor een horeca dagzaak, kantoor, detailhandel/dienstverlening en wonen. Mogelijk gebruik in overleg en vergunning aan te vragen via de gemeente Súdwest-Fryslân.

Indeling:
Begane grond: Winkel-/verkoopruimte (ca. 66m2) met met een frontbreedte van ca. 5.00m. Verder bevindt zich op de begane grond nog een opslagruimte/keuken (ca. 10m2) met toegang tot de tuin en toegang tot een hal met trapopgang en wc. Het ruime erf (ca. 22m diep) biedt mogelijkheden voor uitbreiding van de winkel aan de achterzijde.

Verdieping:
Overloop met berging. Twee kamers (ca. 9 en 13m2) aan de achterzijde met vaste kasten/berging en één wastafel. Opgang naar een aantal treden hoger gelegen verdieping met dakkapel aan de voorzijde (ca. 40m2).

Info:
Eigen grond 254m2. Beschermd stadsgezicht. Elektra: 4 groepen. Vloer begane grond uitgevoerd in beton. Houten verdiepingsvloer. Geen isolerende voorzieningen aanwezig. Eventueel ter overname: o.a. winkelinterieur, verlichting, airco, vitrine, kassa en betaalapparatuur.

Bezichtiging uitsluitend via de makelaar.

Wilt u dit winkelpand bezichtigen?

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze medewerkers.

Kenmerken

Overdracht

Aanmelding in verkoop genomen
Koopsom (excl. BTW) € 245.000 KK
Conditie kosten koper
BTW van toepassing nee
Aanvaarding in overleg

Bouw

Bestemming winkelruimte
Onderhoud binnen redelijk
Onderhoud buiten redelijk
Afstand tot snelwegafrit op 1000m tot 1500m
Afstand tot N.S. Station op 500m tot 1000m
Afstand tot winkelvoorziening op minder dan 500m
Bouwjaar 1895
Bouwvorm bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Verkoopoppervlakte 66m²
Frontbreedte 500cm

Energie

Energieklasse G

AFSPRAAK MAKEN