Bedrijfspanden  /  Sneek  /  Westereems 4, Sneek
te koop
Westereems 4, Sneek
€ 795.000,= k.k.
"Een representatief, gedeeltelijk verhuurd, woon-/bedrijfspand, een ideale combinatie van wonen en werken, o.a. kapsalon, nagelstudio, schoonheidssalon, kantoor- en praktijk, aan huis"

Aan de rand van de stad, op zichtlocatie aan Stadsrondweg Noord, in plan De Loten, ligt dit representatieve woon-/bedrijfspand (2005) met inpandige garage, berging, 14 parkeerplaatsen op eigen terrein en ca. 420m2 inpandige bedrijfsruimte. Het woonhuis (ca. 82m2) is gesitueerd op de 1e verdieping met een zelfstandige entree/hal (ca. 11m2) en eigen garage/berging (ca. 71m2) op de begane grond. Het bedrijfsgedeelte (BVO ca. 420m2) is voor het grootste gedeelte (ca. 260m2) verhuurd. Volledige omschrijving

Brochure Downloaden
Type VRIJSTAAND WOON-/BEDRIJFSPAND Vloeroppervlak 92m² Perceeloppervlakte 1629m²
Inhoud 2250m³ Extra's GARAGE, BERGING, ZOLDER, CA. 420M2 BEDRIJFSRUIMTE Bouwjaar 2005
Kamers 2 Ligging AAN DE RAND VAN DE LOTEN, AAN STADSRONDWEG NOORD

Kijk in de straat en op de kaart

Plattegrond

Plattegrond begane grond
Plattegrond 1e verdieping
Kadastrale kaart

Omschrijving

Aan de rand van de stad, op zichtlocatie aan Stadsrondweg Noord, in plan De Loten, ligt dit representatieve woon-/bedrijfspand (2005) met inpandige garage, berging, 14 parkeerplaatsen op eigen terrein en ca. 420m2 inpandige bedrijfsruimte. Het woonhuis (ca. 82m2) is gesitueerd op de 1e verdieping met een zelfstandige entree/hal (ca. 11m2) en eigen garage/berging (ca. 71m2) op de begane grond. Het bedrijfsgedeelte (BVO ca. 420m2) is voor het grootste gedeelte (ca. 260m2) verhuurd aan een Fysiotherapiepraktijk (op de begane grond en 1e verdieping). De overige bedrijfsruimte (ca. 160m2), op de begane grond, bestaat uit een kapsalon, schoonheidssalon en praktijkruimte met representatieve entree, wachtruimte, pantry's, wc's en berging is grotendeels vrij van huur. De bedrijfsruimte is eventueel nog met ca. 100m2 uit te breiden op de 1e verdieping, door toevoeging van de twee zolders.

Indeling (woonhuis):
Entree/hal op de begane grond (ca. 11m2) met trapopgang. Toegang tot de garage/berging (ca. 71m2) met eigen wc, trapkast en vloerverwarming.

1e verdieping:
Ruime hal/overloop met wc en werkkast. Woonkamer (ca. 35m2) met open keuken voorzien van moderne inrichting met inbouwapparatuur. Moderne badkamer ingericht met lig-/bubbelbad, douche en wastafel. Twee slaapkamers (ca. 12m2) aan de achterzijde, waarvan één met klein balkon. De woning is volledig voorzien van kunststof buitenkozijnen, -ramen en -deuren, systeemplafonds, balansventilatie en plavuizen met vloerverwarming. Aan de voorzijde bevindt zich een privétuin met houten berging (ca. 8m2). Aan de achterzijde van het gebouw bevindt zich nog een inpandige berging (ca. 13m2) met trap naar een grote zolder (ca. 21m2).

Indeling (Fysiotherapiepraktijk):
Entree met grote ontvangstruimte met balie, wachtruimte, kleedruimte, wc, meterkast en berging. Twee grote praktijkruimtes (ca. 33m2 en 44m2). Het geheel is op de begane grond voorzien van vloerverwarming, systeemplafond met verlichting en airco (eigendom huurder).

1e verdieping:
Hal/overloop met wc. Kantine (ca. 11m2) met keukenblok. Twee praktijkruimtes (ca. 18m2 en 22m2). Verwarming middels radiatoren, systeemplafond met verlichting en airco (eigendom huurder).

Indeling (schoonheidssalon, kapsalon, kantoor-/praktijkruimtes):
Representatieve entree/hal, wachtruimte. Twee wc's (één rolstoelvriendelijke). Twee pantry's. Kapsalon (ca. 31m2) met zelfstandige buitendeur. Drie praktijkruimtes t.b.v. de schoonheidssalon. Kantoor-/praktijkkamer (ca. 16m2). Twee kantoor-/praktijkkamers (ca. 19m2 en 23m2), thans verhuurd aan de Fysiotherapiepraktijk. Het geheel is gedeeltelijk voorzien van plavuizen met vloerverwarming, systeemplafond met verlichting en airco. De inrichting t.b.v. de schoonheidssalon is eventueel ter overname.

Op de 1e verdieping van het gebouw zijn nog 2 grote zolders aanwezig, totaal ca. 100m2, waarmee eventueel de vloeroppervlak bedrijfsruimte kan worden vergroot.

Info:
Energielabel A+ (bedrijfsruimtes). Energielabel B (woonhuis). Volledig geïsoleerd. Verwarmd middels diverse cv-ketels en grotendeels voorzien van vloerverwarming. Balansventilatie systeem. Brandmeldingssysteem. Grotendeels voorzien van kunststof buitenkozijnen, -ramen en -deuren. Bouwjaar 2005. Verbouwjaar Fysiotherapiepraktijk 2017. Eigen grond 1629m2.

Algemeen:
Het huurcontract van de Fysiotherapiepraktijk loopt tot 01-09-2024, heeft 1 jaar opzegtermijn en wordt stilzwijgend verlengd met telkens 5 jaar. Het huurcontract van de Fysiotherapiepraktijk, t.b.v. de twee kantoor-/praktijkruimtes, loopt tot 30-04-2027 heeft 1 jaar opzegtermijn en wordt stilzwijgend verlengd met telkens 5 jaar. Het huurcontract van de kapsalon loopt tot 31-12-2022 is opgezegd. De overige ruimtes zijn en worden vrij van huur opgeleverd. Er is één hoofdaansluiting voor gas, water en elektra. Verbruik wordt maandelijks verrekend. Informatie over de huidige huuropbrengst wordt uitsluitend, op aanvraag, via de makelaar verstrekt.

Bestemmingsplan:
De vigerende bestemming heeft ter plaatse de bestemming 'gemengd' met functie aanduiding 'bedrijfswoning'.

Een representatief, gedeeltelijk verhuurd, woon-/bedrijfspand, een ideale combinatie van wonen en werken, o.a. kapsalon, nagelstudio, schoonheidssalon, kantoor- en praktijk, aan huis!

Bezichtiging uitsluitend via de makelaar.

Wilt u dit woon-/bedrijfspand bezichtigen?

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze medewerkers.

Kenmerken

Overdracht

Aanmelding in verkoop genomen
Prijsvoorvoegsel vraagprijs
Koopsom (excl. BTW) € 795.000,= k.k.
Conditie kosten koper
BTW van toepassing nee
Aanvaarding in overleg

Bouw

Bestemming bedrijfsruimte, kantoorruimte
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Afstand tot snelwegafrit op minder dan 500m
Afstand tot N.S. Station op 1000m tot 1500m
Afstand tot winkelvoorziening op 1500m tot 2000m
Bouwjaar 2005
Bouwvorm bestaande bouw

Energie

Energieklasse A+ (bedrijfsgedeelte) C (woonhuis)

Kadastrale Gegevens

SNEEK E 2168/2261/2262
Oppervlakte 1629m²
Eigendomssituatie Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging In woonwijk, open ligging
Tuin Tuin rondom
Kwaliteit Normaal
Achterom Ja

Bergruimte

Schuur/Berging Vrijstaand hout, inpandig
Soort Garage Inpandig
Garage voorzieningen Voorzien van elektra, voorzien van water, voorzien van verwarming

AFSPRAAK MAKEN