Verkoop uw woning via Struiksma Makelaars.

Struiksma Makelaars weet wat de waarde van een huis is, maar weet vooral dat een thuis van onschatbare waarde is. Met inlevingsvermogen, kennis van zaken en passie voor het vak staat ons makelaarskantoor u terzijde als u zich begeeft op de huizenmarkt. Voor de vakkundige verkoop van uw (t)huis zoekt u toch ook een makelaar met gevoel voor waarde ?

Voor de verkoop van uw woning is een goed inzicht in vraag en aanbod en kennis van de markt absoluut noodzakelijk. De woningmarkt is voortdurend in beweging. Het is een markt waarin kennis en ervaring vereisten zijn.
Wij begeleiden u graag bij het verkopen van uw huis. Vrijblijvend komen we bij u langs om uw woning of appartement te bekijken.
Daarbij bespreken we uw wensen, de verkoopmogelijkheden en onze werkwijze. Daarna geven we u ons advies met betrekking tot de vraagprijs en onze verkoopstrategie.

We zijn trots op de meer dan 40 jaar historie achter onze naam, maar weten ook hoe we creatief gebruik moeten maken van moderne middelen als Facebook, Twitter en LinkedIn om zo veel mogelijk aandacht te genereren. Daarnaast is communicatie onze grote kracht: we hechten veel waarde aan een goed contact en zijn, mede door onze kleinschaligheid, zeer betrokken. We weten wat we doen en we doen wat we beloven.

Klik hier voor een overzicht van woningen waarbij ons kantoor de afgelopen tijd de verkopers begeleid hebben bij de verkoop.

Een vrijblijvende afspraak maken?
Bel ons of vul onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    NEEM CONTACT OP